Solglasögon för alla

Välj det solskydd som passar dig bäst! Nu är det dags att passa på att njuta lite extra mycket av solens härliga strålar. Strålar som vi bör njuta av på ett säkert sätt.I våra butiker finner du ett brett utbud av solglasögon. Sportigt, klassiskt och retro är några av de många stilar som vi ser idag.

Det finns också flera olika sorters glas med olika egenskaper som du kan välja mellan för att skydda ögonen mot solen.Solglas med eller utan styrka, färgskiftande glas eller helt enkelt klarglas med hundraprocentigt UV-skydd.Vilket du väljer beror helt och hållet på vad som passar dig bäst.Det viktiga är att du väljer att skydda dina ögon!

Polariserande glas

Rör du dig mycket ute i starkt reflekterande soljus så är polarisernade glas något för dig. De tar bort blänket från solstrålarnas reflexer som uppkommer vid vatten eller snö. Så är du mycket ute på sjön, vistas utomhus eller åker skidor är det här glasen för dig. Dessa glas är även bra för dig som är extra ljuskänslig.

Fitover

Är du bärare av glasögon kan fitovers vara någonting för dig. Du får då ett par bekväma, lätta och polariserande solglasögon som du sätter utanpå dina befintliga bågar. En enkel och smidig lösning. Fitovers finns i olika modeller, storlekar och färger.

Färgskiftande glas

Med färgskiftande glas i bågen har du hela tiden ett bekvämt seende, oavsett om du är inomhus eller utomhus. Ett färgskiftande glas är inte ett solglas utan ett komfortglas som ändrar färg efter ljusförhållandena. Glasen är klara inomhus och när det är kväll. Går du ut dagtid så får de snabbt en färgad ton som gör att du slipper bli bländad. Tänk dock på att de färgskiftande glasen inte mörknar när du sitter i bilen eller när temperaturen stiger över plus 30 grader.

Solglasögon med styrka

För alla er med synfel, kanske inte just vanliga solglas är den bästa lösningen. Då är solglas med din egen styrka ett alternativ. Perfekta för ett aktivt liv. Med solglasögon med styrka så får du så mycket mer frihet i livet!